Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6
***   Juniorka Lada Vondrová sedmá na Mistrovství Evropy do 19 let    ***    Běžkyně Lucie Maršánová 9. na Mistrovství Světa v běhu do vrhu, Jan Janů vybojoval 19. příčku    ***    Oštěpař Jaroslav Jílek byl nominován na Mistrovství světa v Londýně    ***

KRÁTKÁ SDĚLENÍ

11.9.2017

Od letošního roku je, dle vyhlášky Ministerstva zdravotnictví č. 391/2013 o zdravotní způsobilosti, pro ročníky 2006 a starší, povinná lékařská prohlídka, včetně klidového EKG. Mladší ročníky mít zdravotní prohlídku nemusí.

14.6.2017

Přihlášku do atletického oddílu najdete v sekci propozice. Nábory proběhnou prvních 14 dní v září.

13.6.2017

Tréninková skupina Ivy Kaplanové a Markéty Sákrové má mimořádný tréninky ve čtvrtek 31. srpna od 16.00 hodin.

NEJNOVĚJŠÍ FOTOGALERIE

Mikulášský běh

29. 11. 2015

Přejít na fotogalerii

SPONZOŘI

Jan Janů se chystá na Mistrovství Evropy v běhu do vrchu.

Běžec atletického oddílu Hvězda SKP Pardubice, Jan Janů, se za poslední dva roky stal již pravidelným účastníkem nejvyšších vrchařských závodů. Tento víkend ho čeká start na Mistrovství Evropy v běhu do vrchu, které hostí francouzské město GAP. Jan Janů je již zkušeným závodníkem na vrchařských tratích a do Francie cestuje i se svým osobním trenérem Miroslavem Wastlem. Zeptali jsme se, jak on vidí jeho vyhlídky na závod? „Honza je kvalitním vrchařem a příprava proběhla velmi dobře, můžu tedy říci, že je na závod dobře připraven. Věřím v kvalitní umístění mezi nejlepšími Evropany, potěšilo by mne, kdyby skončil do 15 místa. Startovní listina je však plná zvučných jmen a čítá okolo stovky závodníků, bude tedy záležen na podmínkách, které budou panovat během závodu.“

RYCHLÝ KONTAKT

Čs. Armády 2515, Pardubice

Telefon, fax

+420 466 304 881

E-mail
hvezda-pardubice@seznam.cz

ANKETA

Myslíte si, že město Pardubice podporuje atletiku v Pardubicích dostatečně?
Ano
601
Ne
2022

Dosud hlasovalo: 2623 osob

ODKAZY

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.